Isolatiebedrijf Utrechtse Heuvelrug

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in de Utrechtse Heuvelrug!

Isoleren in Utrechtse Heuvelrug

Isolatiebedrijf in Utrechtse Heuvelrug nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in de Utrechtse Heuvelrug. Je zit nergens aan vast. Zo kun je onze prijs vergelijken met andere isolatiebedrijven in Utrechtse Heuvelrug.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Onze isolateurs zijn gespecialiseerd in het isoleren van particuliere huizen en bedrijven in de gehele oostelijke noordvleugel van de Randstad. We werken in de hele provincie, dus ook in Utrechtse Heuvelrug helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan en je krijgt binnen 2 dagen een reactie. Ook voorzien we je graag van advies.

Kruipruimte isolatie Utrechtse Heuvelrug

Veel woningen kunnen baat hebben bij kruipruimte isolatie omdat de grond vaak koud en nat is. En dit trekt via de bodem omhoog en komt zo in de kruipkelder terecht, waardoor deze nat en vochtig wordt. Hierdoor kan schimmel, rot en stank ontstaan. Dit kun je voorkomen door de kruipruimte te isoleren. Door isolatiemateriaal op de bodem te plaatsen wordt er een luchtlaag gecreëerd die kou weert. Daarom wordt het ook wel bodemisolatie genoemd. In de hele Utrechtse Heuvelrug helpen en adviseren wij je graag.

Vloerisolatie Utrechtse Heuvelrug

Een koude vloer is niet alleen onprettig, maar is vaak ook een teken van een slecht geïsoleerde vloer. Door vloerisolatie toe te passen, houd je kou en tocht tegen en kun je energie en dus geld besparen. Vloerisolatie kan direct onder de vloer of vanuit de kruipkelder worden geplaatst. De kruipruimte heeft hier wel een minimale hoogte nodig. Is deze te laag? Dan kan bij houten vloeren ook van bovenaf worden geïsoleerd. Wij vertellen je graag meer over de kosten en mogelijkheden in Utrechtse Heuvelrug.

Spouwmuurisolatie Utrechtse Heuvelrug

De meest populaire isolatiemaatregel in de Utrechtse Heuvelrug is spouwmuurisolatie. Elke woning die vanaf 1920 is gebouwd, heeft een luchtruimte tussen de binnen- en buitenmuur. Dat noemen we de spouw. Door deze te isoleren, ontstaat er een luchtlaag die de woning isoleert. Daardoor heb je in de winter een warme woning en ’s zomers juist een koel huis. Spouwmuurisolatie werkt dus twee kanten op. Bovendien is het goedkoop en snel terugverdiend dankzij subsidie en de hoge energieprijzen. We komen graag bij je langs!

Gevelisolatie Utrechtse Heuvelrug

Een ander type muurisolatie dan spouwisolatie is de isolatie van de gevel, ofwel gevelisolatie. Hierbij wordt er isolatiemateriaal aan de buitenzijde van de muur of muren bevestigd. Zodoende is het ook geschikt voor huizen die bijvoorbeeld geen spouw hebben. Na het isoleren van de gevel, wordt deze netjes en vakkundig afgewerkt. Dat kan middels stucwerk, steenstrips of bijvoorbeeld prefabricage. Daardoor ziet de muur van jouw woning in de Utrechtse Heuvelrug er dus ook weer als nieuw uit!

Dakisolatie Utrechtse Heuvelrug

De meeste warmte in een woning stijgt naar boven en gaat verloren via het dak. Daarom is dakisolatie een zeer rendabele maatregel. In de Utrechtse Heuvelrug zijn er verschillende vormen van dakisolatie mogelijk, namelijk door te isoleren van binnenuit en van buitenaf. Beide vormen zijn geschikt voor zowel platte als schuine daken, maar hebben elk hun voor- en nadelen. Wij raden altijd isolatie van binnenuit aan, tenzij het om nieuwbouw, dakrenovatie of -reparatie gaat. Graag bespreken we met jou de mogelijkheden en kosten.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Utrechtse Heuvelrug

Ervaring

Hulp en advies van ervaren isolatiespecialisten

Maatwerk

Voordelige prijzen en altijd een offerte op maat

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Utrechtse Heuvelrug is actief in de hele gemeente. Woon je in Amerongen, Driebergen-Rijsenburg, Doorn, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg, Beerschoten, Boswijk, Breedeveen, Darthuizen, De Groep, Haagje, Haspel, Palmstad, Valkenheide of (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.