Vloerisolatie Utrecht

Vloer laten isoleren?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van vloerisolatie in Utrecht? Vraag in één minuut gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een prijsopgave op maat. Zo krijg je inzicht in de vloerisolatie kosten. Daarna kies je zelf of je de vloer door ons wilt laten isoleren. Je zit dus nergens aan vast. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie. We werken in de hele provincie.

Contact

Waarom vloerisolatie?

Via de vloer van een woning komt doorgaans veel kou naar binnen. Dit kun je voorkomen met vloerisolatie. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op je maandlasten.

Langer warm in huis

Besparen op energie

Hogere woningwaarde

Bodem- of vloerisolatie?

Het verschil tussen bodem- en vloerisolatie zit hem in de plek waar de isolatie wordt aangebracht. Bij vloerisolatie wordt het materiaal vlak onder van de vloer geplaatst óf aan de bovenzijde van de kruipruimte. Dit hangt samen met het type vloer en jouw voorkeur. Wij adviseren je graag welke vorm van isolatie en welk isolatiemateriaal voor jouw vloer het beste is.

Houten vloer

Bij houten vloeren kan de isolatie meestal vanuit de kruipruimte worden geplaatst. Het wordt dan tussen de balken aan de onderzijde van de vloer gemonteerd. Maar een houten vloer kan ook van boven geïsoleerd worden, bijvoorbeeld wanneer de kruipruimte te laag is. In dit geval zal de vloer er helemaal moeten worden uitgehaald. 

Betonnen vloer

Bij betonnen vloeren wordt isolatie vaak aan de bovenzijde van de kruipruimte geplaatst, dus vlak tegen de onderkant van de vloer. Ook dit is onderworpen aan de hoogte van de kruipkelder. Een andere manier voor het isoleren van een betonvloer is bodemisolatie. Daarbij wordt het materiaal aan de onderzijde van de kruipruimte geplaatst. Neem vrijblijvend contact op voor advies.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor vloerisolatie in Utrecht

Ervaring

Hulp en advies van ervaren isolatiespecialisten

Maatwerk

Voordelige prijzen en altijd een offerte op maat

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Provincie Utrecht

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de gehele provincie Utrecht. Woon je in de gemeente Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Zeist, Stichtse Vecht, Nieuwegein, Vijfheerenlanden, Woerden, Houten, Utrechtse Heuvelrug, Soest, De Ronde Venen, Bunschoten, De Bilt, IJsselstein, Leusden, Baarn, Wijk bij Duurstede, Rhenen, Lopik, Bunnik, Woudenberg, Montfoort, Oudewater of in de rest van Utrecht? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.