Spouwmuurisolatie Utrecht

Spouwmuur laten isoleren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Utrecht? Vraag in één minuut gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt dan binnen twee werkdagen een prijsopgave op maat. Zo krijg je inzicht in de spouwmuurisolatie kosten. Daarna kies je zelf of je de spouwmuur van je huis wilt laten isoleren. Je zit dus nergens aan vast. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom spouwisolatie?

Via de spouwmuur kan veel warmte ontsnappen. Dit kun je voorkomen met spouwmuurisolatie. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op je maandlasten.

Langer warm in huis

Besparen op energie

Hogere woningwaarde

Spouwmuurisolatie

De isolatie van de spouwmuur is een van de meest populaire vormen van verduurzaming in Utrecht. Spouwmuurisolatie kan namelijk bij elk huis dat vanaf 1920 gebouwd is, indien deze een spouw heeft van minimaal 4 cm breed. Bovendien is het relatief goedkoop en kan het doorgaans in één dag worden gedaan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie.

Spouwmuur isoleren

Bij het isoleren van de spouwmuur wordt de luchtruimte (spouw) tussen de binnen en buitenmuur gevuld met isolatie. Dat gebeurt via boorgaten in de muur. Het aantal en de grootte van deze gaten is afhankelijk van het type materiaal en de muur. Na het vullen wordt alles uiteraard weer netjes dichtgemaakt in dezelfde kleur specie. Je ziet er daarna dus niets meer van.

Isolatiemateriaal

Spouwmuurisolatie kan met diverse soorten materialen. De keuze hiervoor hangt onder andere af van de breedte van de spouw. Bij van een smalle spouw wordt vaak UF-schuim, CFK-vrij purschuim of schuimparel van PS (polystyreen) geadviseerd. Bij een bredere spouw kiest men eerder voor steenwol of glaswol. Wij adviseren je hierin graag gratis en vrijblijvend.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor spouwmuurisolatie in Utrecht

Ervaring

Hulp en advies van ervaren isolatiespecialisten

Maatwerk

Voordelige prijzen en altijd een offerte op maat

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Provincie Utrecht

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de gehele provincie Utrecht. Woon je in de gemeente Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Zeist, Stichtse Vecht, Nieuwegein, Vijfheerenlanden, Woerden, Houten, Utrechtse Heuvelrug, Soest, De Ronde Venen, Bunschoten, De Bilt, IJsselstein, Leusden, Baarn, Wijk bij Duurstede, Rhenen, Lopik, Bunnik, Woudenberg, Montfoort, Oudewater of in de rest van Utrecht? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.