Isolatiebedrijf Leersum

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Leersum en regio!

Isoleren in Leersum

Isolatiebedrijf in Leersum nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw verblijf in Leersum. Je zit nergens aan vast. Zo kun je onze prijs vergelijken met andere isolatiebedrijven in Leersum.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Onze isolateurs zijn gespecialiseerd in het isoleren van particuliere huizen en bedrijven in de gehele oostelijke noordvleugel van de Randstad. We werken in de hele provincie, dus ook in Leersum helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan en je krijgt binnen 2 dagen een reactie. Ook voorzien we je graag van advies.

Kruipruimte isolatie Leersum

Als gevolg van de meestal koude en vochtige bodem waarop veel huizen in Leersum zijn gebouwd, kan kruipruimte isolatie talrijke voordelen bieden. Vocht dat vanuit de bodem omhoog trekt, kan de kruipkelder namelijk vochtig en klam maken. Dat kan weer leiden tot vochtproblemen in de woning en de groei van schimmel, rot en stank. Daarom is het verstandig om de kruipruimte te isoleren door een isolatiemateriaal op de bodem van de kruipkelder te leggen en zo een luchtlaag te creëren die de kou tegenhoudt.

Vloerisolatie Leersum

Een vloer die koud aanvoelt is niet alleen onaangenaam, maar kan ook duiden op onvoldoende isolatie. Met het aanbrengen van vloerisolatie kun je niet alleen de kou buiten houden, maar ook energie en geld besparen. Vloerisolatie kan zowel direct onder de vloer worden aangebracht, als vanuit de kruipruimte. En als de kruipruimte te laag is en je een houten vloer hebt, is het mogelijk om vloerisolatie aan te brengen vanaf de bovenzijde. In Leersum informeren we je graag over de opties en bijbehorende prijzen.

Spouwmuurisolatie Leersum

Over het algemeen hebben woningen in Leersum die gebouwd zijn vanaf 1920 een tussenruimte tussen de binnen- en buitenmuur. Het isoleren van deze ruimte creëert een laag lucht waardoor het in de winter warm blijft en in de zomer koel. Spouwmuurisolatie biedt dus voordelen in elk seizoen en is een kosteneffectieve maatregel die snel kan worden terugverdiend dankzij subsidies en de hoge energieprijzen. Het is dan ook niet gek dat spouwmuurisolatie in Leersum de meest populaire vorm van isolatie is.

Gevelisolatie Leersum

Heeft jouw woning in Leersum geen spouwmuren? Dan kan het aanbrengen van isolatiemateriaal aan de buitenkant van de muur of muren een aantrekkelijk alternatief zijn. Daarnaast is gevelisolatie een goede oplossing voor woningen met oude, lelijke of beschadigde gevels. Na het isoleren van de gevel zal deze namelijk worden afgewerkt met prefabricage, steenstrips of stucwerk. Daardoor heb je niet enkel een goed geïsoleerde muur, maar ziet deze er ook weer als nieuw uit.

Dakisolatie Leersum

Het grootste deel van de warmte in een woning gaat verloren via het dak. Daarom is dakisolatie een zeer rendabele manier van isoleren. In Leersum bieden wij verschillende vormen van dakisolatie aan, waaronder isolatie van binnenuit en van buitenaf. Beide zijn geschikt voor zowel platte als schuine daken. Doorgaans wordt isolatie van binnenuit toegepast. Daarentegen is het isoleren van buitenaf juist de norm bij nieuwbouw, dakrenovatie of dakreparatie. Wij staan ​voor je klaar om de opties en kosten toe te lichten.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Leersum

Ervaring

Hulp en advies van ervaren isolatiespecialisten

Maatwerk

Voordelige prijzen en altijd een offerte op maat

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Leersum is actief in de hele gemeente. Woon je in Leersum, Ginkel, Maarsbergseweg, Leersumse Veld-De Kop, Hoogstraat, Leersum-Dorp, Darthuizen-Zuylestein of wijde omgeving? Dan zijn onze isolatiemonteurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.