Kruipruimte isolatie Utrecht

Kruipruimte laten isoleren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en voordelen van kruipruimte isolatie in Utrecht? Vraag binnen één minuut gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een persoonlijke prijsopgave. Zo krijg je inzicht in de kruipruimte isolatie kosten. Daarna bepaal jij of je de kruipruimte isolatie door ons wilt laten uitvoeren. Je zit dus nergens aan vast. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom bodemisolatie?

Via de bodem van een woning komt dikwijls veel kou naar binnen. Dit kun je voorkomen met bodemisolatie. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op je maandlasten.

Langer warm in huis

Besparen op energie

Hogere woningwaarde

Bodem of vloer isoleren?

Bij kruipruimte isolatie wordt het isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte geplaatst. Vandaar dat het ook wel bodemisolatie wordt genoemd. Bij vloerisolatie wordt dit aan de bovenkant van de kruipruimte geplaatst (of soms direct onder de vloer). Twijfel je tussen vloer- en bodemisolatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor gratis advies.

Vochtige kruipruimte

De bodem van een woning isoleren is aan te raden als er sprake is van een vochtige of natte kruipkelder. Heeft jouw huis last van een vochtige kruipruimte? Laat deze dan ontvochtigen en drogen om deze daarna te isoleren. Zo kun je (verdere) vochtproblemen, zoals stank, rot en schimmel verhoeden.

Kruipruimte isolatie

De kruipruimte isoleren zorgt ervoor dat in de ondergrondse ruimte een droge luchtlaag wordt gecreëerd. Hierdoor zal vocht geweerd worden en zal de woning droger en aangenamer aanvoelen. Isolatie van de kruipruimte kan op verschillende manieren en met diverse materialen. Wij adviseren je daarin graag gratis en vrijblijvend.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor kruipruimte isolatie in Utrecht

Ervaring

Hulp en advies van ervaren isolatiespecialisten

Maatwerk

Voordelige prijzen en altijd een offerte op maat

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Provincie Utrecht

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de gehele provincie Utrecht. Woon je in de gemeente Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Zeist, Stichtse Vecht, Nieuwegein, Vijfheerenlanden, Woerden, Houten, Utrechtse Heuvelrug, Soest, De Ronde Venen, Bunschoten, De Bilt, IJsselstein, Leusden, Baarn, Wijk bij Duurstede, Rhenen, Lopik, Bunnik, Woudenberg, Montfoort, Oudewater of in de rest van Utrecht? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.